GO HARD 3.0 90CAPS


36.00

Share and get your discount!

Go Hard 3.0 90caps

 

Ένας απίστευτα καλοσχεδιασμένος λιποδιαλύτης για όσους αναζητούν το καλύτερο!

 

Περιγραφή προϊόντος:

  • Μειώνει την αίσθηση κόπωσης
  • Καταπολεμά την πείνα
  • Παρέχει θερμογόνο δράση
  • Αυξάνει την ενέργεια και την συγκέντρωση.
  • Ελέγχει και μειώνει το σάκχαρο στο αίμα.
  • Αναστέλλει την αποθήκευση λίπους στο σώμα.
  • Περιέχει ιώδιο που συμβάλλει στην κανονική παραγωγή θυρεοειδούς ορμόνης και στην κανονική λειτουργία του θυρεοειδούς

Το Go Hard 3.0 από τη Swedish Supplements έχει ένα μείγμα από τα πιο καλά μελετημένα συστατικά που λειτουργούν σήμερα. Το τετραμεθυλικό οξύ (Teacrine), το οποίο είναι ένα αλκαλοειδές που βρίσκεται μεταξύ άλλων στο Theobroma grandiflorum και στην ουσία Camellia assamica, έχει ιδιότητες παρόμοιες με την καφεΐνη. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το Teacrine έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, διεγείρεται χωρίς να αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό ή την αρτηριακή πίεση. Η Teacrine επίσης αυξάνει την παραγωγή της ορμόνης ντοπαμίνη, η οποία δίνει τόσο ευεξία όσο και συγκέντρωση. Ένα άλλο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι η επίδραση του Teacrine δεν μειώνεται μετά από χρόνο χρήσης, χωρίς την ανάγκη αύξησης της δόσης, σε αντίθεση με την καφεΐνη. Επίσης, δεν αισθάνεστε υπερβολική κόπωση μετά την προπόνηση. Η Teacrine και η καφεΐνη δουλεύουν συνεργικά πολύ καλά μαζί.

Το Forskolin είναι μια ουσία που έχει ταξινομηθεί ως φάρμακο πριν από μερικά χρόνια, αλλά αυτή η ταξινόμηση διακόπηκε όταν κανένα φάρμακο με την ουσία δεν κυκλοφορούσε στην αγορά. Το Forskolin εξάγεται από το βότανο Choleus forskholii και έχει χρησιμοποιηθεί στην κινεζική και ινδική ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την τεστοστερόνη στους άνδρες κατά έως και 33%. Το Forskolin αυξάνει επίσης τα κυτταρικά επίπεδα ενός ενζύμου που ονομάζεται κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη (cAMP). Τα αυξημένα επίπεδα cAMP σχετίζονται με αυξημένη κάψιμο λίπους και μπορούν να βελτιώσουν την επίδραση άλλων συμπληρωμάτων καύσης λίπους.

Ένα ενδιαφέρον συστατικό είναι το εκχύλισμα Green Bean Coffe. Οι πράσινοι κόκκοι καφέ περιέχουν υψηλά επίπεδα χλωρογενικού οξέος (CGA). Το χλωρογενικό οξύ μειώνει την απορρόφηση σακχάρων από το φαγητό, έτσι ώστε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα να μην αυξάνεται τόσο έντονα όσο αλλιώς. Αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά τόσο στο εργαστήριο όσο και πρακτικά. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι λιγότερη ενέργεια αποθηκεύεται ως υπερβολική ποσότητα λίπους μετά το γεύμα. Το χλωρογενικό οξύ μειώνει επίσης τμήματα του κύκλου γλυκόζης για τη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Ένας χαμηλότερος, σταθερός δείκτης του σακχάρου αίματος συμβάλλει σε μεγαλύτερη απώλεια βάρους

Άλλα βασικά συστατικά είναι το ECGC από το πράσινο τσάι, το εκχύλισμα Rosenrot (Rhodiola rosea) και η καφεΐνη. Αυτές οι ουσίες είναι γνωστές για την ενέργεια, την εστίαση και τη βελτιωμένη απόδοση. Έχουν επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνουν τη θερμογένεση στα λιπώδη κύτταρα και έχουν συνεργιστικές επιδράσεις. Για να βελτιστοποιηθεί η απορρόφηση των συστατικών, προστίθενται μαύρο πιπέρι και εκχύλισμα πιπεριού Chayenne που περιέχουν βιοφερίνη και καζαπσκίνη. Οι δύο ουσίες έχουν επίσης θερμογενές αποτέλεσμα στο σώμα.

“Η καφεΐνη συμβάλλει στην αύξηση της εγρήγορσης και της προσοχής.” Το ιώδιο συμβάλλει στη φυσιολογική παραγωγή της θυρεοειδούς ορμόνης και στην κανονική λειτουργία του θυρεοειδούς. Το ιώδιο συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό που παράγει ενέργεια.

 

Συνιστώμενη δοσολογία:
Πάρτε τρεις (3) κάψουλες την ημέρα μαζί με την γυμναστική σας.
Ξεκινήστε με χαμηλότερη δόση για να δώσετε χρόνο στον οργανισμό σας να προσαρμοστεί.
Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “GO HARD 3.0 90CAPS”

There are no reviews yet.