CREAVOLUTION MAGNUM 200CAPS


40.00

Share and get your discount!

Crevolution Magnum 200caps

 

Για την κρεατίνη ίσως να έχουν γίνει οι περισσότερες έρευνες που έχουμε δει, το οποίο είναι θετικό για τη δύναμη και την εκρηκτικότητα στη μυϊκή προσπάθεια. Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά σε κόκκινο κρέας και λινάρι και προσθέτει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα για γρήγορη και εκρηκτική μυϊκή δραστηριότητα. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), η πρόσληψη 3 γραμμαρίων κρεατίνης “μπορεί να αυξήσει τη φυσική απόδοση της επαναλαμβανόμενης προσπάθειας σε σχέση με την άσκηση μικρής και υψηλής έντασης”.

Η κρεατίνη έχει αποδειχθεί ότι καταστρέφεται εν μέρει κατά την επαφή με το όξινο περιβάλλον του στομάχου. Η ικανότητα της κρεατίνης να διαλύεται στο νερό έχει επίσης αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι αισθάνθηκαν φουσκωμένοι στο στομάχι και κατακράτησαν νερό με ανεπιθύμητο τρόπο, επομένως έχουν παρουσιαστεί διάφορες παραλλαγές της συμπλήρωσης κρεατίνης και τώρα είναι καιρός για το πρώτο μείγμα κρεατίνης με ρυθμιστικό διάλυμα που έχει επίσης ένα σύστημα αργής απελευθέρωσης. Η Crevolution από την Swedish Supplements έχει ένα μοναδικό ρυθμιστικό τύπο “αλκαλικό σύστημα” που προστατεύει αποτελεσματικά τα δραστικά συστατικά μέχρι να απορροφηθούν στο αίμα.

Το Crevolution Magnum συσκευάζεται στις κάψουλες Magnum υψηλής δόσης που παρέχουν μέχρι 1,2 g δραστικού συστατικού ανά κάψουλα

Το Crevolution Magnum περιέχει δύο μορφές κρεατίνης – μηλεϊνική κρεατίνη και πυρουβική κρεατίνη

Η μηλεϊκή κρεατίνη αποτελείται από τρία μόρια κρεατίνης και ένα μόριο οξέος μήλου. Μαζί σχηματίζουν τρικρεϊνικό μηλικό. Αυτή η μορφή μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από τη μονοϋδρική κρεατίνη απουσία υδατανθράκων, κάτι που συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια της διατροφής. Το μηλικό οξύ βοηθά στην επαναχρησιμοποίηση του γαλακτικού οξέος και του πυροσταφυλικού οξέος στον κύκλο του κιτρικού οξέος, οπότε σχηματίζεται πιο μακροχρόνια ενέργεια.

Η πυροσταφυλική κρεατίνη αποτελείται από κρεατίνη, όπου αντί για κρυσταλλωμένο νερό (μονοϋδρική), η κρεατίνη σταθεροποιείται με πυροσταφυλικό. Αυτή η μορφή κατασκευάζεται σύμφωνα με το φαρμακευτικό πρότυπο από λίγους κατασκευαστές πρώτων υλών στον κόσμο και παρέχει μια σταθερή κρεατίνη με ιδιότητα καύσης λίπους επειδή το πυρουβικό οξύ περιλαμβάνεται στον κύκλο Creb και βοηθά στην οξείδωση του λίπους.

Στην κρεατινοφορμουλίνη μια τρίτη ουσία, το Cretinol o φωσφορικό (COP) είναι πολύ παρόμοιο με τη κρεατίνη στη χημική της δομή αλλά δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Τόσο μονοένυδρη κρεατίνη όσο και COP έχουν ομάδα γουανιδίνης αλλά αντί μιας καρβοξυλικής ομάδας, η κρεατίνη έχει μια ομάδα υδροξυλίου στην COP η οποία εμποδίζει την μετατροπή της σε αδρανή κρεατινίνη και συνεπώς είναι σταθερή σε διάλυμα. Το COP λειτουργεί ως ενδοκυτταρικό επίπεδο ρυθμιστικού διαλύματος το οποίο σας βοηθά να συνεχίσετε να ασκείτε ακόμα κι αν το pH στα μυϊκά κύτταρα μειώνεται.

Το Crevolution Magnum προσφέρει επίσης μια φόρμουλα που βοηθά το σώμα να απορροφήσει περισσότερο από το προϊόν. Το άλφα λιποϊκό οξύ μαζί με το Cinnulin και το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού μπορούν να αυξήσουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία επηρεάζει θετικά την απορροφητικότητα του σώματος. Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού έχει επίσης αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και αναστέλλει τη φλεγμονή και δρα ως προστατευτικός παράγοντας στους νεφρούς.

Crevolution είναι πολύ περισσότερο από απλά μια μονουδρική κρεατίνη! Περιέχει την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ουσία WattsUp – ένα βιοφλαβονοειδές εσπεριδοειδών που έχει τη δυνατότητα να εξορθολογεί τους μυϊκούς σταθμούς (μιτοχόνδρια) στη δουλειά τους και έτσι να παρέχει περισσότερη ισχύ από την ίδια ποσότητα οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών που προστίθενται. Το προϊόν διαθέτει επίσης ρυθμιστικό διάλυμα εντός διττανθρακικού νατρίου και καλίου. Αυτές οι δύο ουσίες βοηθούν στην εξουδετέρωση του οξέος έτσι ώστε η κρεατίνη να μπορεί να διατηρηθεί σταθερή για καλύτερη απορρόφηση.

 

Χαρακτηριστικά του Crevolution της Swedish Supplements: 

    →  Αυξάνει τον όγκο
    →  Ιδανική απορρόφηση από το σώμα
    →  Μείωση του γαλακτικού οξέος
    →  Αυξάνει την ενέργεια και την δύναμη
    →  Σταδιακή απελευθέρωση για μέγιστα αποτελέσματα
Συνιστώμενη δοσολογία:
Πάρτε τέσσερις (4) κάψουλες την ημέρα.
SKU: ~735006938220 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CREAVOLUTION MAGNUM 200CAPS”

There are no reviews yet.