🔜🔜 διαθέσιμο σύντομα: MICROiRON… Leave a comment

Το MICROiRON είναι ένα νέο συμπλήρωμα βασισμένο στον πατενταρισμένο λιποσωμειακό πυροφωσφορικό σίδηρο σε μικροκάψουλες LipoFer.

Λογω του εμποτισμού της δραστικής ουσίας σε λιποσώματα, η βιοδιαθεσιμότητα του αγγίζει το 500% από κάθε άλλη μορφή σιδήρου που υπάρχει διαθέσιμη στο εμπόριο.

Το MICROiRON της Strength And Conditioning Nutrition UK, διαθέτει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε δραστική ουσία LipoFer (20mg ανά κάψουλα) απο κάθε άλλο συμπλήρωμα με την ίδια δραστική ουσία που θα βρείτε στην αγορά.

Επίσης, άλλη μια διαφοροποίηση που κάνει το MICROiRON την καλύτερη επιλογή, είναι ο εμπλουτισμός της φόρμουλας με βιταμίνη C 80mg, Βιταμίνη Β12 100μg και με φολικό οξύ 300μg.

Ο συνδυασμός αυτός έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει τα επίπεδα αιματοκρίτη, ερυθρών αιμοσφαιρίων και φερριτίνης, μιας πρωτεΐνης που αποθηκεύει σίδηρο, χωρίς να συγκρίνεται με τη δράση πιο απλών συνδυασμών όπως μόνο σίδηρος+vitC.

Φροντίστε να διαβάζετε την ετικέτα ώστε πάντα να γνωρίζετε τι καταναλώνετε και τι πληρώνετε!

Βελτιώστε τις αθλητικές επιδόσεις και επαναφέρετε τα αιματολογικά σας σε υγιή επίπεδα με την καλύτερη επιλογή.

Το προϊόν αυτό, κατασκευάζεται σε φαρμακευτική μονάδα παραγωγής υπό τις αυστηρότερες συνθήκες παραγωγής με την πιστοποίηση του πιο έγκυρου φορέα πιστοποίησης ποιότητας Bureau Veritas ISO 9001.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *