ΕΡΕΥΝΑ: Έως και 60% ξεφούσκωτοι οι φουσκωτοί της χώρας Leave a comment

Τραγικές στιγμές βιώνουν οι φουσκωτοί της χώρας αφού λόγω της καραντίνας έχουν ξεφουσκώσει τουλάχιστον κατά 60%, όπως αποκαλύτπει έρευνα που δημοσιεύει το περιοδικό «Ο Σφίχτης Μου».

Σύμφωνα με την έρευνα, η έλλειψη πρόσβασης στα γυμναστήρια λόγω της καραντίνας έχει οδηγήσει σε μείωση φουσκώματος που σε ορισμένες περιπτώσεις που αγγίζει το 60%, με ανεπίσημα στοιχεία να κάνουν λόγο για πολύ παραπάνω.

Παράλληλα, ελεύθερη πτώση σημειώνουν οι σέλφι με αμάνικες φανέλες μπροστά σε καθρέφτες αφού, όπως είναι γνωστό, αν δεν φωτογραφηθεί κάποιος στον καθρέφτη του γυμναστηρίου είναι σαν να μην γυμνάστηκε.

Σε απόγνωση και οι ρακετάδες της χώρας

Σε απόγνωση άλλωστε βρίσκονται και οι ρακετάδες της επικράτειας, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να μη χαθεί η σεζόν, όπως για παράδειγμα να δοθεί επίδομα αγοράς ρακέτας και μικροσκοπικών μαγιό, και να δημιουργηθεί ειδικός κωδικός SMS για παίξιμο ρακέτας, αφού οι περισσότεροι παίζουν από απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους για να μπορούν να καρφώνουν εντυπωσιακά.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εποχή από το Πάσχα και μετά είναι η κρίσιμη περίοδος αναπαραγωγής των ρακετάδων, οι οποίοι με τον ερχομό της άνοιξης κάνουν τις φωλιές τους στις παραλίες της χώρας.

Ανεπηρέαστοι πάντως από την καραντίνα φαίνεται να έχουν μείνει όσοι είχαν σκοπό να ξεκινήσουν γυμναστήριο τα τελευταία 15 χρόνια αφού, σύμφωνα με την έρευνα, η εμφάνιση του κορωνοϊού τους έδωσε μια τέλεια δικαιολογία να μην το ξεκινήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *