Γιαννουλάκης, Παπαϊωάννου, Τραϊκοβιτς και Ορτέγκα επισκέφτηκαν το AnalyzeFIT Leave a comment

Ο κ. Βάκης Δημητρίου ιδιοκτήτης της γνώστης εταιρείας AnalyzeFIT  το απόγευμα της Τέταρτης, 13 Μαρτίου, φιλοξένησε στο κατάστημα του, που βρίσκεται στην Λεμεσό, μέρος της ομάδας του κ. Αντώνη Γιαννουλάκη. Το γκρουπ που συνόδευε τον κ. Γιαννουλάκη αποτελείτο από τους Μίλαν Τραϊκοβιτς, Ραμόνα Παπαϊωάννου και Ορλάντο Ορτέγκα. Να θυμίσουμε ότι ο Ορλάντο Ορτέγκα είναι Κουβανικής καταγωγής, αθλητής στίβου που συμμετέχει διεθνώς με την Ισπανία, είναι αργυρός Ολυμπιονίκης στο Ρίο 2016 και αποτελεί το νεοσύστατο μέλος του γκρουπ.

Ο κ. Δημητρίου καλωσόρισε τους διεθνείς αθλητές και συνεχάρη τον Μίλαν Τραικοβιτς αλλά και τον προπονητή του κ. Αντώνη Γιαννουλάκη για την πρόσφατη επιτυχία του στην Γλασκώβη, που τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου του πανευρωπαϊκού τίτλου στον στίβο.

Η γκάμα των προϊόντων που φιλοξενεί το κατάστημα της AnalyzeFIT είναι τα συμπληρώματα Strength & Conditioning Nutrition UK, τα όποια σκοπό έχουν να βοηθήσουν στο να αυξήσουν τα όρια της ανθρώπινης αθλητικής απόδοσης υιοθετώντας μια νέα και προηγμένη προσέγγιση για τις ανάγκες αυτές.

  • Αιματολογικές εξετάσεις και εξειδικευμένα συμπληρώματα από SCN…
  • Η καλή υγεία του αθλητή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μέγιστη απόδοση.

IF YOU ARE A HOPEFUL ATHLETE…..WE ARE HERE FOR YOU…. ANALYZE FIT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *